Onze diensten

MaxiWork is een schoonmaak bedrijf volledig gespecialiseerd in VME’s. Wij reinigen trappenhallen, inkomhallen, brievenbussen, inkomdeuren, etc.

Inlogsysteem

De medewerkers van MaxiWork loggen elke keer dat zij in het gebouw zijn in. Onze klanten kunnen vervolgens via de online checklist terugvinden wanneer MaxiWork is geweest, maar ook hoe lang en welke taken zijn uitgevoerd. Een uniek systeem in de schoonmaakbranche!

Makita Rugstofzuiger

Concurrenten van MaxiWork slaan het stofzuigen vaak over als eerste stap van de schoonmaak. Redenen hiervoor zijn het gebrek aan stopcontacten of het worstelen met verlengkabels. MaxiWork is ervan overtuigd dat enkel en alleen een goed resultaat kan worden behaald mits er gestart wordt met stofzuigen. Daarom werken wij met de draadloze Makita rugstofzuiger.

Focus

MaxiWork werkt uitsluitend voor VME’s. Wij poetsen niet bij bedrijven, werken niet met dienstencheques en zijn niet actief voor particulieren. Door onze focus kunnen onze mensen zich specialiseren en zijn onze producten volledig afgestemd waardoor het beste resultaat kan worden behaald.

Gratis Beurt

Het kan altijd voorkomen dat een nieuwe medewerker van MaxiWork toch niet zo goed is als wij hadden gehoopt. Is een VME niet tevreden over het resultaat na een schoonmaakbeurt, dan wordt die beurt niet in rekening gebracht.

Schoonmaakdoeken

Concurrenten van MaxiWork slaan de materialen en doeken vaak op in een kelder van de VME. Het gevolg hiervan is dat de doeken slechts sporadisch worden schoongemaakt. Volgens ons geen goed begin van de schoonmaak! MaxiWork kiest ervoor om de doeken na elke beurt te reinigen.

Online Facturatie

Wij kiezen er bewust voor om de facturen niet meer per post te versturen om op die manier ook een bijdrage te leveren aan het milieu. Via CoManage worden alle facturen online verstuurd.

PLUSPUNTEN

Ontdek waarom MaxiWork dé partner is voor uw VME

SAMENWERKING

Onze partners

FAQ

Veelgestelde vragen

 1. Kunnen wij zien wanneer MaxiWork is geweest?

  Jazeker, via de online checklist kunt u terugvinden wanneer MaxiWork is geweest en welke taken werden uitgevoerd. Eventuele opmerkingen van de poetshulp kunt u hier ook terugvinden.

 2. Werken jullie ook met dienstencheques?

  Nee, onze focus ligt volledig op VME’s. Wij werken niet met dienstencheques.

 3. Zoeken jullie nog extra medewerkers?

  Jazeker, wij zijn constant op zoek naar gemotiveerde medewerkers. U kunt al starten via MaxiWork vanaf 3u per week. Een leuke bijverdienste? Via onze vacatures kunt u meer informatie opvragen.

 4. Kan ik online een offerte opvragen?

  Om u een juiste offerte voor te kunnen leggen gaat er altijd een medewerker van MaxiWork langskomen om een offerte op te maken. Na dit bezoek ontvangt u binnen de 48u een offerte voor uw VME. Meestal wordt deze verstuurd naar de syndicus of vastgoedbeheerder van het gebouw.

 5. Zijn jullie ook actief buiten Limburg?

  Vanuit Hasselt kunnen wij vlot en efficiënt de volledige provincie voorzien. En momenteel beperken wij ons ook tot Limburg. Wellicht dat andere provincies in de toekomst ook bediend kunnen worden.

  Offerte opvragen

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com